Romantiska resmål!

På Fritids resor kan du välja att resa med Blue Couples dom har många romantiska resmål för alla önskemål.

Blue Couples är fritidsresors  utvalda semesterboende för er som reser utan barn

Vintersäsong: Blue Couples till och med mars 2011
Blue Couples är vårt utvalda semesterboende för er som reser utan barn. Det är tre- eller fyrstjärniga hotell med snygg miljö och vuxen atmosfär. Strand, restauranger och shopping ligger inom promenadavstånd. Pool finns alltid, liksom satellit-tv och kylskåp på rummet. Men inga knatteklubbar så långt ögat når – Blue Couples tar nämligen inte emot gäster under 12 års ålder.

Sommarsäsong: Blue Couples från och med april 2011
Till nästa sommar tar vi ett stort steg i utvecklingen av Blue Couples. Standarden höjs till minst FFFF och vi kommer enbart att presentera Blue Couples-hotell som är särskilt designade för er som reser på tu man hand.

Det kommer du inte bara att märka på rummens inredning. Utan även på detaljer som våra ”twin-beds” (dubbla solsängar) vid poolen. Eller att det finns så många bord för två på hotellets högklassiga restauranger.

Även aktiviteter och underhållning är framtagna för att passa par med vuxen smak. Vi höjer dessutom åldersgränsen till 16 år, så att ingen ska behöva oroa sig för att få boken nedstänkt vid poolen.

Fritidsresors ”nya” Blue Couples är kort och gott det bästa alternativet för er som reser utan barn. Här är allt upplagt för att man ska gå ner i varv, njuta av livets goda och ha gott om tid för varandra.

källa: Fritidsresor

// ]]> romantik i Stockholm