gulliga sms

Här kommer några gulliga sms.

”Jag älskar dig Nathalie, du är det allra finaste och bästa som hänt mig. Du får mitt hjärta att bulta snabbare än jag trodde var möjligt. När jag tänker på dig blir jag alldeles varm inombords. Du är kvinnan i mitt liv. Jag längtar så mycket efter att möta dig, krama dig, kyssa dig och bara må bra. Tanken på dig får mig att bli varm i hela kroppen. Du är det  vackraste som finns  älskade .Från en man vars hjärta  alltid kommer att slå för dig.”

fler gulliga sms

”God morgon min älskling,är du vaken? Det känns så tungt och vakna utan dig vid min sida. Önskar att du var här. Kom ihåg att för varje minut som går, så tänker jag på dig. Tänker på att  jag älskar dig mer och mer för varje dag som går! Jag älskar dig!”

”Tack för denna underbara lång helg älskling. Jag har haft det underbart  tillsammans med dig.
Vi har det alltid kul ihop. Uppskattar allt du gör för mig. Kom ihåg att jag alltid kommer älska dig, oavsett. Du är det bästa som hänt mig. ”

”Min älskling, jag ligger här i sängen och tänker på dig. Du anar inte hur mycket jag älskar dig. För varje dag som går älskar jag dig mer och mer. Du är så snygg, älskar ditt hår, din kropp, och framför allt din personlighet! Du är min underbara  prins. Hoppas du älskar mig lika mycket som jag älskar dig. Vi ses snart ”

Tjäna pengar på Facebook &Twitter!

Gulliga kvälls sms!

”Hej Älskling!
Vill bara att du ska a veta att jag tänker på dig. Sov gott i morgon är du i mina armar igen.  Bamse Kramar din älskling ”

”Detta är som en underbar dröm:) jag tycker om dig så otroligt mycket. Dröm sött ! I morgon kommer vi  att uppleva fantastiska saker tillsammans. Puss på rump min gulle stump”

 

Snart kommer det fler gulliga sms.

Vill du läsa fler romantiska sms.